%

Pókháló társasjáték

5.490 Ft 4.990 Ft

Életkor: 4+
Játékosok száma: 2-6
Játékidő: 15-45 perc
Nyelv: Magyar

Beszerzés alatt

Pókháló társasjáték

A Pókháló társasjáték egy egyszerű és szórakoztató családi, gyerek- és partijáték. Bármelyik korosztály számára vidám perceket tud okozni, 5-10 éves kor között kirobbanó siker, a szabályok azonnal elsajátíthatóak, és a játék nagyon gyors.

A különböző célcsoportok maximális kiszolgálása céljából ráadásul kétféle táblán, kétféle változatban játszható: 3-4 éves kortól már ajánlható a rövidebb változat, ahol minden a táblán szerepel, míg a hosszabb változatot 40 darab kártya színesíti és fokozza az izgalmakat.
A játék célja, hogy a Pókhálóba ragadt 2-6 legyecske közül először kell elérni a tábla szélét, és így a szabadulást. Ebben hátráltató és gyorsító tényezők kapnak szerepet: előre- és hátralépnek, kimaradnak egy körből vagy újra dobhatnak a játékosok. Sőt a kártyák között agyafúrt akciók vannak, amellyel akár a jobban haladó vetélytársat is hátráltatni lehet.

De vigyázat! Ha valaki egyest dob, vagy két légy siettében egy mezőre repül, akkor a félelmetes pók is rögvest reagál: arra igyekszik, amerre a mozgást érzékeli, és ha eléri áldozatát, akkor útját állva a szabadulásban, visszafelé tereli a kezdőmező irányában.
Sok nevetés, izgalom és önfeledt kikapcsolódás vár arra, aki vállalkozik rá, hogy kiszabadítsa a rábízott legyecskét a pók hálójából!

A játékot tervezte: Lenhardt Balázs, Lenhardtné Kwaysser Fatime

További információk

Életkor

4+

Játékosok száma

2-6

Játékidő

15-45 perc

Összetettség

Nagyon egyszerű

BGG Pontszám*

4.8

BGG Összetettség*

0

Játéktervező

Lenhardt Balázs, Lenhardtné Kwaysser Fatime

Megjelenés éve

2015

Játékkategória

, , , ,

Játékmechanika

Nyelv

Magyar

BGG

https://boardgamegeek.com/boardgame/177348/pokhalo

Tematika / Jellemzők

, , ,

* A Boardgame Geek (BGG) oldal felhasználóinak szavazatai alapján

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pókháló társasjáték” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó termékek