InBetween társasjáték

(1 vásárlói értékelés)

7.490 Ft

Életkor 12+
Játékosok száma: 2
Játékidő: 20-40 perc
Nyelv: Angol

Beszerzés alatt

InBetween társasjáték

Az InBetween egy kétszemélyes társasjáték, amiben a két játékos egymással verseng Upsideville városának megvédése vagy felfalása céljából az emberi- és a szörnydimenzió között.
A játék során a Szörny játékos megpróbálja felemészteni Upsideville lakóit úgy, hogy egyre mélyebbre csalja őket a saját dimenziójába. Ezalatt az Ember játékos igyekszik növelni a lakosok biztonságát az emberi dimenzióban, míg teljes biztonságba nem kerülnek a Szörny pusztításától. A játékosok felváltva játszanak ki kártyákat és használják a képességeiket, amik a Karaktereket a saját dimenziójuk felé vonzzák. Mindeközben pedig próbálják növelni a Tudatosságukat, ezzel erősítve az egyszer használható, de akár a játékot eldönteni képes képességüket. A játék megnyeréséhez több út is vezet. Vagy elég sok Karaktert kell a saját dimenziónkba csalni, vagy a Tudatosságunkat kell a legmagasabb szintre emelni.
Upsideville városának sorsa a játékosok kezében van. Nyer az Ember játékos és a város lakói ismét nyugodtan léphetnek ki az utcára, vagy a sötétség győzedelmeskedik és az utcákat ellepik a borzasztó lények?

A játékot tervezte: Adam Kwapiński

További információk

Életkor

12+

Játékosok száma

2

Játékidő

20-40 perc

Összetettség

Közepes

Kategória

Stratégia

Játéktervező

Adam Kwapiński

Megjelenés éve

2017

Nyelv

Angol

BGG

https://boardgamegeek.com/boardgame/230342/inbetween

Kölcsönözhető

Igen, raktáron

Videó

InBetween társasjáték termékről 1 értékelés

  1. Tomiii

    Jó kétszemélyes játék, viszont csak olyanoknak való, akik nem sértődékenyek. Mert ez a játék csakis arról szól, hogy szivassák egymás a játékosok, hogyan tegyenek egymásnak keresztbe. Több játszma után lehet csak jól kiismerni a kártyákat, és utána szórakoztató a maga módján. Addig az ember csak próbálkozik és ismerkedik a lehetőségekkel. A grafika nagyon szép, nekem a Stanger Things című sorozat jutott rögtön eszembe.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó termékek