7 Csoda: Vezetők kiegészítő

(3 vásárlói értékelés)

5.890 Ft

Díjak és jelölések

2012 Golden Geek Best Board Game Expansion jelölés
2011 Golden Geek Best Board Game Expansion jelölés

Készleten

7 Csoda: Vezetők kiegészítő

FIGYELEM! A 7 Csoda: Vezetők egy kiegészítő csomag, amely egy új kártyatípussal, a vezetőkkel ad új stratégiai mélységet a 7 Csoda alapjátéknak. Önmagában nem, csak az alapjátékkal együtt játszható.

Az ókor legerősebb városállamainak falai között nagyszerű férfiak és nők adnak ihletet népüknek és vezetik a birodalmukat az aranykorba. Válassz bölcsen olyan vezetőt népednek, aki képes lesz városod nagyságát a többi fölé emelni! Vagy engedd át őket az ellenfeleidnek, és más városokat tesznek naggyá… vagy hadseregüket erőssé!

A doboz tartalma:

 • 1 csodatábla
 • 1 csodakártya
 • 36 vezetőkártya
 • 4 céhkártya
 • 17 db 6-os értékű érme
 • 1 kurtizánkorong
 • 1 szabályfüzet
 • 1 pontozótömb
 • 1 üres vezetőkártya

Részletek

Játéktervező

Antoine Bauza

Megjelenés éve

2011

Nyelv

Magyar

BGG

https://boardgamegeek.com/boardgameexpansion/92539/7-wonders-leaders

7 Csoda: Vezetők kiegészítő termékről 3 értékelés

 1. Tomiii

  Ez is egy nagyon jól kiegészítője a 7 csodának, ami nem bonyolítja túl a játékot, ellenben jól feldobja azt. A vezetők bevezetésével új taktikák és lehetőségek tárháza nyílik meg előttünk.

 2. Timo

  Nem rossz ez a kiegészítő, bár a Városok jobban tetszett. Annyi pozitívum van hozzá képest, hogy a rengeteg vezető miatt nagyon ritkán jutunk ugyanahhoz hozzá, és a képességek elég eltérőek.

 3. VikingBurger (megerősített tulajdonos)

  Parádés kiegészítője a 7 Csodának, kicsit még tovább mélyülhet a kialakítandó stratégiánk a vezetőink ismeretében, de ha nem tetszenek, extra pénzre is válthatjuk őket, így esetleg több olyan épületet tudunk megépíteni, amit amúgy nem tudnánk. Bár azért sokszor hasznosabb élni a képességeikkel. Számomra kis negatívum, hogy Julius Caesar nem valami szuper extra képességet kapott, nagy kedvenc történelmi személyem Conn Iggulden regényei elolvasása után. De hát ha egy kiegészítőnek ez a fő negatívuma, akkor nagy baj nem lehet.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kapcsolódó termékek