Szállítás és Fizetés

Szállítási módok

 

Személyes átvétel

Lehetőséged van a játékokat személyesen átvenni irodánkban KEDDEN és PÉNTEKEN 10-18 óráig. A helyszínen készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz.

Címünk:
1119 Budapest, Etele út 57. B épület 241-es iroda (2. emelet)
A Chili Fitness és a Budapest Bank épülete. Bejárat a Budapest Bank parkolója felől.
(Sajnos az irodaház nem akadálymentes. Amennyiben ez gondot jelent, keresd ügyfélszolgálatunkat a +36302115605 telefonszámon.)

 

Házhoz szállítás

A küldemények szállítása, kézbesítése a GLS futárszolgálat segítségével történik. Csomagod szállítási napját a rendelés leadásánál tudod kiválasztani a felkínált opciók közül. Általában a munkanapokon 13:00-ig beérkezett rendeléseket a következő munkanapon szállítja a futárszolgálat a megadott szállítási címre.

 

Csomagpontra szállítás

Lehetőséged van GLS Csomagpontra kérni csomagodat, ebben az esetben a csomag megérkezését követően 5 munkanap áll rendelkezésedre, hogy érvényes személyi okmányod bemutatásával átvedd a küldeményt. A futárszolgálat SMS értesítést küld, ha a csomagod megérkezett a csomagpontra. Tipp: Csomagpontra leadott rendelésnél egy nappal korábbi időpontot adj meg a “Szállítás napja – Mikorra kéred a csomagodat?” menüpontnál, így a csomagod biztosan átvehető lesz, mire érte mész.

 

A GLS futárszolgálat munkanapokon reggel 8-17 óráig kézbesíti a csomagokat Magyarország területén (Külföldre való szállításra jelenleg nincs lehetőség, de hamarosan elérhető lesz).  A csomag feladásakor e-mailben értesítenek, hogy a következő munkanapon küldeményed érkezik. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén, e-mail és SMS értesítést kapsz, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről.

Csomagod útja a csomagszám segítségével nyomon követhető a https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes oldalon. A csomagszámod ügyfélszolgálatunktól is lekérheted (info@tarsasnavigator.hu)

 

Szállítási díjaink

A szállítási díj a kosárérték alapján változik.

Kosár értéke (Ft)GLSGLS Csomagpont
1 – 18000990 Ft850 Ft
18001 – 25000490 Ft390 Ft
25001 –0 Ft 0 Ft

 

Fizetési módok

Jelenleg három fizetési mód közül választhatsz:

 • Banki átutalás (0 Ft)
  A rendelésed végösszegét kiegyenlítheted közvetlenül bankszámlánkra is. Csomagodat az összeg megérkezése után indítjuk el a megadott szállítási címre. Az átutaláshoz szükséges adatok:
  Számlaszám: 11711058-21452206 (OTP Bank)
  Név: Társasnavigátor Kft.
  IBAN: HU15117110582145220600000000
  BIC/SWIFT: OTPVHUHB
 
 • Utánvét (+300 Ft)
  A megrendelés végösszegét kiegyenlítheted a csomag átvételekor a futárnál, vagy a kiválasztott GLS Csomagponton. Felhívjuk figyelmedet, hogy a futárnál és egyes csomagpontokon csak készpénzzel fizethetsz.
 
 • Bankkártyás fizetés (0 Ft) – a Barion rendszerén keresztül
  A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
  Fizetéshez használhatod:

   

  Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  Visa vagy Electron bankkártyádat
  Amex bankkártyádat

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod az előre feltöltött Barion egyenlegedet.